Wednesday, July 27, 2011

Luuloraskaus.

Olen ollut viime päivinä niin huonovointinen, että joka toinen hetki kuvittelen olevani raskaana, joka toinen pidän itseäni täysin höperönä. Emme ole varsinaisesti yrittäneet onnistua tulevaisuuden haaveessamme, mutta toisaalta emme kyllä ole olleet mitenkään erityisen varovaisiakaan.

Hups.

Olenkin lueskellut netistä kaiken maailman raskausoireista, ja diagnosoimaton luulosairaus nosti taas virnuilevaa päätään. Esimerkiksi rinnat ovat arat, mutta luultavasti vain sen takia, että kokeilen jatkuvasti, ovatko ne arat.

En tiedä, haluaisinko onnistua näin nopeasti. Tai no, tiedän. Haluaisin. Toisaalta olemme vasta ehtineet tottua ajatukseen, että olemme sen verran aikuisia, että voimme edes harkita perheenlisäystä. Toisaalta olen sen verran kärsimätön ihminen, että haluan kaiken, heti, nyt.

Onneksi vauva ei ilmesty tyhjästä puolivalmiin äidin syliin. Onneksi on odotusaika.

Tänään olen ollut varma, etten ole raskaana, vaikka olenkin juossut vessassa vähän väliä. Syytän siitä kofeiinin yliannostusta.

Seuraavaksi taidan lukea listan raskauden aikana kielletyistä aineista. Kofeiini taitaa valitettavasti kuulua siihen kieltolitaniaan.

No comments: